Svet-Stranek.cz
zakynthos.diskutuje.cz
ŘECKO  2010

nová-stránka-94806:zakynthos.diskutuje.cz

nová-stránka-94806

Srdce ostrova
Nejlepší příležitost jak poznat krásu nádherného zeleného ostrova Zakynthos během jednoho dne. Objevíte půvabná místa ostrova jak ve vnitrozemí, tak i na pobřeží. Cestou můžete obdivovat nádherné přírodní scenérie a jednou z nejzajímavějších zastávek bude bezesporu vyhlídka na útesu, ze kterého budete obdivovat panorama zátoky s pašeráckým vrakem a nádheru místního moře. Pokocháte se působivými interiéry pravoslavných kostelů a klášterů. Navštívíte například klášter Anafonitria, ve kterém pobýval patron ostrova sv. Dionýsios. Zastavíte se v malých horských vesničkách a také ve vinných sklepech, kde můžete ochutnat vyhlášené místní víno. Jedná se o celodenní výlet. Cena nezahrnuje stravování, bude však možnost poobědvat se ve vyhlášené místní taverně.
Cena výletu: 880 Kč

Po stopách pašeráků
Navštivte jednu z nejfotografovanějších pláží Řecka a užijte si lodní výlet k nejproslulejšímu pašeráckému vraku v Evropě! Během plavby budete obdivovat členité pobřeží ostrova, vysoké bílé útesy a malebné zátoky. Spatříte i nejkrásnější „Modré jeskyně” ostrova, kde je hladina vody zbarvena desítkami odstínů modré a zelené barvy. Na pláži s pašeráckým vrakem bude zastávka ke koupání. V závislosti na čase a počasí se můžete těšit na pěkné koupání při dalších zastávkách během plavby. Jedná se o celodenní výlet. Cena nezahrnuje stravování, na lodi je však možné jídlo i pití zakoupit.
Cena výletu: 1 060 Kč

Kaiki
Během výletu prožijete příjemný odpočinkový den na lodi a poznáte jihozápad nádherného ostrova Zakynthos. Výlet začíná v přístavu Limanaki na pobřeží Laganas. Užijete si dostatek koupání a šnorchlování u krásné oblázkové pláže ostrůvku Marathonisi a u jeskyní Keri, do kterých můžete sami plavat. S sebou si rozhodně nezapomeňte vzít šnorchl a brýle. Viditelnost pod vodou je až 25 m a pokud budete mít štěstí, můžete ve vodě potkat i želvu Caretta-Caretta. Po 15. hodině se loď vrací do Limanaki. Cena výletu zahrnuje občerstvení na lodi, kromě nápojů.
Cena výletu: 1 000 Kč

Poznámka: Programy výletů mohou být dle aktuální situaci v místě pobytu změněny. Ceny poplatků za vstupy, lodní lístky apod. nezahrnuté v ceně jsou orientační, platí se vždy na místě a mohou se v průběhu sezóny měnit.